Kurz pro kuchaře

Naším cílem není naučit pár kuchařů motat maki.
Naším cílem je rozjet vám výrobu sushi přímo ve vaší restauraci.

Nebudeme vám vykládat, že jsou důležité kvalitní suroviny.
Řekneme vám, kde nakupovat, a přesně které suroviny vybírat. Nakonec vám vše domluvíme s dodavateli ve vašem regionu.

Naučíme vás nejen udělat skvělé sushi, ale zopakovat to každý den. Nezávisle na tom, který kuchař je zrovna v práci, nebo jestli je přítomen majitel.

Jsme profesionálové a ze svých bohatých zkušeností víme, že cokoliv kratšího a méně podrobného než tento kurz, nevede k požadovanému výsledku. Proto jinou variantu kurzů pro profesionály nenabízíme.

Kurzy vedeme vždy oba dva, Bára Rektorová a mistr sushi Yuki Omaki. Cena kurzu je 30 000 Kč plus DPH a suroviny.

Postaráme se o všechno, posuďte sami:

  • stanovíme prodejní strategie a z toho vycházející tvorbu menu
  • před kurzem i po něm poskytneme veškeré poradenství, které se týká jak výroby sushi, tak provozních záležitostí a marketingu

Samotný kurz – 2 dny po 8 hodinách s hodinovou přestávkou na oběd (podle zkušeností je toto maximum času, po který se ještě kuchaři zvládnou na školení soustředit)

  • seznámení se surovinami a vybavením, včetně konkrétních tipů na nákupy
  • správné skladování a péče o suroviny, zavedení rutiny a zjednodušení logistiky – to je polovina úspěchu, pokud chcete vyrábět kvalitní sushi
  • péče o japonský nůž a jeho broušení
  • práce s nožem – krájení zeleniny a porcování celých ryb a filetů
  • výroba sashimi
  • aranžování sashimi a příprava porcí
  • příprava rýže – vymývání, vaření, skladování a péče během dne
  • výroba sushi – všechny druhy sushi s důrazem na položky menu
  • aranžování sushi a příprava porcí
  • hygiena – jak se starat o kuchyň, kde se vyrábí sushi
A na závěr to nejdůležitější – výstup z kurzu. Co to je? Napište a dozvíte se.

Objednávka kurzu

Chcete zažít kurz sushi?

Vyplňte poptávkový formulář a zarezervujte si termín teď hned!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.